top of page

Bedrijf

quicksafe-service.jpg
correcte logo.jpeg
quickrek_baseline_rgbtransparant-u144134

Over Bo-Construct 

QuickSafe is een divisie van Bo-Construct bvba.  De vennootschap is ontstaan vanuit de zelfstandige schrijnwerkerij die Frank Bostraeten in 1989 is gestart.

Bo-Construct bouwt interieurs voor privéwoningen, winkels, restaurants, en kantoren.  Goeie service bieden en gebruik van kwaliteitsproducten, in combinatie met ambachtelijke vakmanschap is het uitgangspunt voor al onze projecten.

Quickrek is specialist in magazijn-, kantoor- en winkelrekken voor kmo's en industrie.  En biedt maatoplossingen voor elke ruimte en opslagnood. 

Over QuickSafe 

Onze ondernemingen groeien in functie van de vragen van onze klanten. Dat is ook zo met Quicksafe.   Vanuit onze bouwactiviteiten, is onze magazijn en rekken-business ontstaan. In uitbreiding daarvan kregen we vaak de vraag  naar materialen en oplossingen voor beveiliging van magazijn, laad- en los omgevingen, doorgangen, en zo voort.  Daarom gingen we op zoek naar de beste leveranciers en referentieproducten.  Vandaag bieden we dat aanbod aan op onze webshop onder het label QuickSafe.


Safe staat uiteraard voor het brede aanbod aan alles wat zorgt voor veiligheid in magazijn en werkplaats, of voor de juiste signalisatie en aanduiding.  Quick gaat over onze bedrijfsfilosofie om snel een efficiënte oplossing te bieden aan onze klanten. 

 

Daarom bieden we alle producten aan in onze webshop. Zodat je meteen kunt bestellen en de items snel geleverd krijgt. Maar daarnaast schenken we jou ook een persoonlijke service en advies. Als je zelf niet goed weet hoe je de werkomgeving veiliger maakt en welke producten daarvoor meest geschikt zijn, helpen we je graag.

bottom of page