top of page

Omruilen & Terugsturen

U heeft bij ons een bestelling geplaats en ontvangt deze perfect op tijd bij u thuis. Maar u maakte een foutje, foute kleur of u heeft deze producten eigenlijk niet nodig. Het gebeurt ons allemaal wel eens. Geen nood, zolang u zich op tijd bedenkt kan u ons te goederen terugsturen.

Let wel! De goederen moeten binnen de 14 dagen in de originele verpakking worden teruggestuurd, hieronder vindt u de voorwaarden.

 

HERROEPEN (enkel voor particuliere klanten)

Als particulier heb je automatisch recht om de goederen binnen 14 dagen na ontvangst op zicht te keuren en terug te sturen als ze je niet bevallen

De goederen dienen in de originele verpakking teruggestuurd te worden en mogen geen gebruikssporen of montagesporen vertonen. 

Neem best vooraf contact op met ons (info@quicksafe.be), zo kunnen wij je een gepaste retourformule voorstellen.  Vul het bijgevoegd retourformulier volledig in en stuur het naar info@quicksafe.be. Dit is niet verplicht maar het zorgt wel voor een vlottere afhandeling van het proces 

Uitzondering . Wanneer kan u een bestelling niet terugsturen?

  • Producten die op maak werden gemaakt of samengesteld zijn en die dus duidelijk specifiek voor u bestemd zijn. 

  • Producten die na levering vermengd zijn met andere zaken. We nemen namelijk alleen onze eigen producten terug.

  • Producten waarvan onderdelen ontbreken of niet meer in de originele staat van levering en verpakking verkeren.  

Terugbetaling

De goederen worden terugbetaald van zodra die door ons worden ontvangen en gecontroleerd. 

De terugbetaling zal gestort worden op de SEPA-rekening aangegeven in het retourformulier.  Bij het ontbreken van het retourformulier storten wij het bedrag terug via de betalingsmethode waarmee je de goederen hebt betaald.  Eventuele kosten die de betalingsprovider aanrekent zijn in dat geval voor uw rekening. 

Kosten

De verzendkosten voor retourzending zijn voor uw rekening. Indien wij de retourzending beschadigd of onvolledig ontvangen, worden kosten in rekening gebracht om de artikelen te herstellen. Deze kosten worden naar inzicht van QuickSafe en naar redelijkheid bepaald.

 

OMRUILEN - onjuiste of beschadigde levering

Indien wij zelf een onjuist artikel hebben geleverd, kan je beroep doen op de gratis omruiling.  In dat geval nemen wij de verzendkosten volledig op ons. We doen het nodige om u zo snel mogelijk de correcte artikels toe te sturen. 

Geraakt een product beschadigd in transport or blijkt het bij levering niet compleet, dan kan je hiervoor een claim indienen en nemen we dit op met de transporteur.  Neem zo snel mogelijk telefonisch contact op of stuur een bericht via ons chatbox op de website.  De kost voor het terugsturen en de nieuwe levering nemen wij in dat geval ten onzen laste, tenzij de transporteur bewijs kan leveren dat het artikel correct en in goede staat is geleverd. 

 

 

TERUGSTUREN (enkel voor zakelijke klanten)

Zakelijke klanten kunnen niet zich niet beroepen op de wettelijke herroeping of aankoop op zicht. 

Niettegenstaande vinden we het belangrijk dat je tevreden bent over je aankoop.  

Mocht dit toch niet het geval zijn willen we er alles aan doen om samen met u een oplossing te vinden.

Daarom hebben ook onze zakelijke klanten een retourrecht gedurende 14 dagen na levering van de goederen.

De goederen dienen in de originele verpakking teruggestuurd te worden en mogen geen gebruikssporen of montagesporen vertonen. 

 

Retour aanvragen 

  1. Vul het bijgevoegd retourformulier volledig in en stuur het naar info@quicksafe.be. In geval van een zakelijke levering is dit verplicht. 

  2. Van zodra wij het retourformulier hebben ontvangen krijgt u van ons binnen één werkdag een bevestiging in verband met uw terugzending. Print het retourformulier en voeg het toe aan het pakket.

Uitzondering . Wanneer kan u een bestelling niet terugsturen?

  • Producten die op maak werden gemaakt of samengesteld zijn en die dus duidelijk specifiek voor u bestemd zijn. 

  • Producten die na levering vermengd zijn met andere zaken. We nemen namelijk alleen onze eigen producten terug.

  • Producten waarvan onderdelen ontbreken of niet meer in de originele staat van levering en verpakking verkeren.  

Terugbetaling of omruiling

  1. Afhankelijk van de gemaakte afspraken zal er een nieuw product verstuurd worden of storten we het aankoopbedrag (eventueel verminderd met gemaakte kosten voor verkoopsklaar maken) binnen de 14 dagen na ontvangst van de goederen terug op uw rekening (SEPA).  Vul het rekeningnummer waarop u de terugbetaling wenst in op het retourformulier.   We doen geen terugbetalingen op kredietkaarten of paypalrekening.   In geval van terugbetaling ontvang je van ons een creditnota op het factuuradres. 

Kosten

De verzendkosten voor retourzending zijn voor uw rekening. Indien wij de retourzending beschadigd of onvolledig ontvangen, worden kosten in rekening gebracht om de artikelen te herstellen. Deze kosten worden naar inzicht van QuickSafe en naar redelijkheid bepaald. U ontvangt van ons een afzonderlijke factuur voor deze kost. 

 

Retouradres ( neem bij voorkeur eerst contact met ons op, zodat we precieze retourinstructies kunnen verschaffen)

QuickSafe (Bo-Construct bvba)

T.a.v. Retourafdeling
Bergstraat 4
3891 Borlo

Bij vragen over een retourzending geeft u altijd het bestelnummer op. Zo kunnen wij u snel verder helpen.

bottom of page